[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

igen a profilodon is olvasható mennyire igazat mondasz

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

"De nagyon sok további örömöt kívánunk neked"ez fröcsögés?

Válasz

Tavi Rózsa üzente 11 éve

Látod most is megint fröcsögsz.
Másra sose voltál képes.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Ám,Te azt állítod magadról természetgyógyász vagy most mi is mondhatnánk,nem vagy százas hisz nem vagy természetgyógyász!De nagyon sok ,további örömöt kívánunk neked csupán sajnáljuk,hogy hüleségeket beszélsz!Igaz,Te magad mesélted itt el a klubban zárt osztályon feküdtél.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Nos,akkor amikor végzek se pszichológus leszek!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Nincs igazad és mi,"JEHOVÁSOK",nem is vagyunk mint ahogyan "TE FRÖCSÖGTED": "BOLOND JEHOVÁS"-ok.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Nem megyek bele vitába amúgy azt a hitem is tiltja!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Elárulhatom Te nem vagy százas ha egyikőnk esetleg nem az!Hiszen én mikor mondtam,hogy pszichológus vagyok ,vagy leszek?

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

De nem ám!Azért tanulok évek óta és még éveken át!További szép napot kívánok!

Válasz

Tavi Rózsa üzente 11 éve

Te nem vagy szakember.
A diplomás pszichológusokra gondoltam.

Amit te itt fröcsögtél a pszichopata őrülttel, abból kiderül hogy nem vagy 100-as ..
Már bocs de így van.
Szégyellheted magad miatta. Mint egy óvodás, szórtad az átkaidat egy elmebetegre. Itt.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Ezt most ránk mondtad?

Válasz

Tavi Rózsa üzente 11 éve

Az iskolázott "szakemberek" sokszor többet ártanak a bajba jutott embereken, mint egy jószívű kedves barátnő.
Csak a pénz és a hatalmaskodás motiválja őket!

És persze féltik az állásukat, a fizetésüket.
Ennyit róluk.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Hálásan köszönöm!Nos két gyermekünket megöltek és most 3 éve én foglalkozok édesanyákkal akik épp ott tartanak mint amilyen fázisokon már én keresztül mentem...két évig depressziós betegnek mondott a pszichiáter de előtte megelőzte 12 év szinte minden napos sírás és zokogás...másfél hónap múlva eldobtam a 3 féle hangulatjavítót és havonta azt hazudtam az orvosomat amikor meglátogattam,hogy szedem és meghallgatta állapotomat majd hazamentem,egyszer csak csak maszeknak elment és az új kezelőorvosom már az első pár alkalom után rettenetesen megbántott utána nem kellett-itt belül a "LÉLEK" úgy döntött!-mennem ...és menetközben annyira megtanultam ÍGY ELFOGADNI-és SZERETNI IS-magam,nem tellett bele két év szeretett,15 éves kislányunkat megölték,őt is....két évig sírtam minden nap ő utána ios DE SOHA TÖBBÉ NEM MENTEM PSZICHIÁTERHEZ!!!!!Helyt álltam,igaz 6 évünkbe került így "ÉLNI"tovább...szeretett apósoméknál történt,ő rá két hét múlva a kis szentünk után halt....én így dolgoztam és most a harmadik sulit ..khm...khm..."CSAK" oktatást végzem!

Válasz

Szőke József üzente 11 éve

Én még nem találkoztam olyan pszichológussal - diplomással(!) -, aki tudta volna mi az a lélek. Továbbmegyek, igazából még nem találkoztam olyan emberrel, aki tudta volna a lelket legalább körülírni. Ez a helyzet. Amíg a tudomány arról szól, hogy iskolai padban, könyvekből tanultakat - elengedve a tanuló kezét - a tanítvány(?) boldog, boldogtalant, (általában boldogtalant) "terápiának" vet alá, addig azt sem tudja, hogy mit kezel. A gyógyszerek az idegrendszert stimulálva avatkoznak be a test egyéb folyamataiba. Véletlenszerűen akár pillanatnyi javulást okozhatnak a tünetek mérséklésében. Ennyi, csak ennyi. A kiváltó okot nem képes egyetlen egy tabletta sem kezelni, hiszen a lelket a maga létezésében kell ismerni. A lélek és lélek között óriási eltérések lehetnek. Nincs két egyforma! És tablettákból? Akkor pedig miért a sok elítélés azokkal szemben, akik legalább oly keveset tudnak a lélekről, mint a diplomások, azzal a nem kis különbséggel, hogy az úgynevezett kuruzslók ténylegesen próbálnak segíteni a betegeken, míg a diplomás pszichóknak csak a betegszám és a bő lehetőségeket nyújtó számla szám számít. A teljes empátia nem a könyvekből jön. És amíg ezt nem értik meg a "szakemberek", addig mindig lesz ellentét a "tanultak" és "tanulatlanok" között.

Amíg valaki képtelen önmaga megismerésére, csak mások értékelése a célja, addig inkább ne csináljon semmit, legalább nem ront el semmit. Ez minden olyan emberre igaz, aki embertársaival akar foglalkozni. Legyen akár pszichológus, tanár, dadus, stb. .A "TISZTÁNLÁTÁS" segít a világ, és benne a létező valóság megismerésében. Az alábbi linkről a legfontosabb ismeretek letölthetők!

http://www.facebook.com/groups/420517524675175/files/

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Így már értem és tisztelettel köszönöm!Kellemes estét kívánok!

Válasz

Kiss Ida üzente 11 éve

Az "alternatív", képzetlen terapeuták hályogkovács módjára dolgoznak. Tény, hogy olykor jó, amit csinálnak, de őrületes károkat tudnak okozni, mert csak nagyon felszínes ismereteik vannak a psziché, az idegrendszer, a test működéséről.
Jelenleg egy olyan fiatal lánnyal dolgozom, aki korábban szakrokraneális terápián vett részt. Egy másfél órás "kezelés" elég volt arra, hogy masszív pánikbetegséget provokáljon ki, amely öngyilkossági kísérletbe torkollott.
Nem véletlen, hogy Gary Craig, akinek módszerét, az EFT-t boldog-boldogtalan használja, nyomatékosan figyelmezteti a terapeutának készülőket: ne avatkozz olyasmibe, amihez nem értesz.
Egy klinikai pszichológus, pszichoterapeuta felismeri, ha a betegét pszichiáterhez kell irányítani, mert kitörni készül valamilyen komoly probléma. Az "alternatív" meg sajnos, valójában nem tudja, hogy mit is csinál.
Ami az anatómiát illeti (valaki itt emiatt panaszkodott), a klinikai pszichológus az orvosi egyetemen négy szemeszteren át tanulja az anatómiát, és nem csak atlaszból. Ez pedig csak egy kis része annak a rengeteg orvosi ismeretnek, amelyet elsajátít. Amikor én egyetemre jártam, három éven, hat féléven keresztül minden héten egy napot a Lipóton töltöttünk, elméleti és gyakorlati foglalkozásokon. Három félévet jártunk a Neurológiai Klinikára, és szigorlatoztunk a neurológiai betegségekből, továbbá belgyógyászatból, gyermekgyógyászatból, genetikából, biológiából, fejlődéstanból, és még ki tudja, mi mindenből.
A klinikai pszichológusok és a pszichiáterek óriási nyomás alatt dolgoznak, kevés a szakember, és hatalmas a szükséglet. Volna hely a kiegészítő terápiáknak és terapeutáknak, de csak alapos képzés után, és szakember felügyeletével.

Válasz

RÉZMÜVES GUSZTÁV üzente 11 éve

A segitő beszélgetés is A NYÁL GÉPEK PRIVILÉGIUMA.

Válasz

Odrobina Márta üzente 11 éve

És mi van azokkal a képzett szakemberekkel, akik száz éve elavult módokon igyekeznek segíteni az embereknek, és évek alatt nem segítenek semmit a problémájukban, csak megy a pénz.Sokszor azért van szükség "papír nélküli" képzésre, mert az új módszereket nem tanítják főiskolán, egyetemen.Az újító szellem mindig árnyékországba kényszerül, amíg egyszer elismerik.Ez sajnos mindig így volt, amióta a világ a világ.Én rengeteg példát tudok olyan szakemberekről, akik csak hitegették a beteget évekig, közben alternatív módszer hetek alatt rendbe hozta.Nem beszélve a begyógyszerezésről, amit büntetnék.Volt olyan ismerősöm, aki a házassági problémáira kapott egy olyan gyógyszert az állítólagos szakembertől, hogy a lány három nap múlva tért magához egy szem gyógyszertől.Erről is érdemes beszélni!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Valahol igazad lehet de nem a mi hibánk,hogy nem még ennél is komolyabb a tematika!!!!Minek indítják ezeket a képzéseket ha bárkik megengedhetik maguknak,hogy így gyalázzanak bennünket??????

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Ugyan abból a TESTÜNK ATLASZA-ból tanulunk amiből a medicusok !

Válasz